Firkantede potter

Hvis du er på udkig efter firkantede plantepotter, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Groinde.dk sælger vi et stort udvalg af potter i alle afskygninger, og på siden her finder du vores sortiment af de firkantede modeller.

Vi er vilde med planter og alt, der hører sig til. Og vi elsker at nørde med de mange muligheder, der findes for at gøre det både lettere og sjovere at holde planter, urter og blomster. Hvis du har det på samme måde, skulle du tage et kig på vores udvalg af grospande, selvvandingspotter eller vores netpotter og tilbehør.

Bedre plads dine forspirende planter

Firkantede og runde plantepotter har stort set alt tilfælles, og hvis potten skal stå for sig selv, er det et spørgsmål om smag og behag, om du vælger en firkantet eller en rund model. Men hvis du for eksempel er i gang med et større forspirings-projekt og har masser af stiklinger, frø eller lignende til at stå i potter på én gang, så anbefaler vi dig at vælge firkantede potter.

De firkantede potter kan nemlig helt lavpraktisk stilles helt tæt om side om side, hvilket sparer plads på bordet, i vindueskarmen, eller hvor end du foretrækker at stille dine forspirende planter. Husk desuden at stille underskåle eller en bakke under plantepotterne, da de alle er designet med dræn for at undgå råd i jorden.

Potter i masser af størrelser

Vores firkantede plantepotter begrænser sig naturligvis ikke kun til små potter til forspiring. Vores sortiment byder på potter i alverdens størrelser, store som små. For når planter trives, har de det med at vokse, og så er det vigtigt, at de har et større sted at vokse hen. Gå på opdagelse i sortimentet og find lige den eller de størrelser, du har brug for til dine planter.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål til specifikke produkter, brands eller søger gode råd, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi sidder klar både ved telefonen og på mail i vores kundeservice og er klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også mere end velkommen til at besøge vores butik i Ringsted, hvor du kan se produkterne fysisk og få personlig vejledning af en af vores dygtige medarbejdere.