Potter

Når du dyrker grøntsager og urter indenfor, så vil du gerne have de bedste resultater som muligt. Derfor er det vigtigt med det rigtige udstyr, så du har fuld kontrol over væksten af dine spirer. Med forskellige slags potter har du det bedste udgangspunkt for at dyrke stærke og sunde planter, som kan give dig det bedste udbytte.

Du kan bruge potter til at giver dine planter bedre betingelser, og beskytte deres rødder. I en potte er plantens rødder beskyttet mod andre planter, og den får den næring og det lys den har brug for. Senere kan du plante dine spirer udenfor eller plante dem om i større potter.

Find os på TrustPilot

Forskellige potter til skarpe priser

I menuen til venstre kan du gå på opdagelse i vores mange forskellige potter. Det eneste alle potterne har til fælles er, at de forhandles til en særdeles lav pris. Som større aftager på potter har vi formået at presse prisen ned ved vores leverandører, og det skal I naturligvis have glæde af. Derfor har vi sat en pris på vores potter, der ikke stikker i vejret. 

Vi er klar over, at behovet for størrelser og form kan variere meget. Forskellige planter kræver forskellige slags potter, og i vores brede udvalg kan du finde præcis de potter som du har brug for til dit dyrkningsprojekt.

Vi har firkantede potter og runde potter, og vi forhandler vores potter i forskellige mål og former, så de passer bedst til dig og dine planter.

Netpotter sørger for sund vækst

Hos Gro-inde kan du købe netpotter, der er optimale, hvis du vil dyrke dine grøntsager uden jord. Hydroponiske dyrkningssystemer (dyrkning uden jord) er yderst velegnede til at dyrke urter og salater. Når du bruger netpotter, så er du sikker på, at der ikke ophober sig uønskede mængder af vand i potterne, som kan gøre at rødderne på planterne rådner. Dine planter får stærkere rødder, og du får større chance for succes med din dyrkning.

Hvis du ikke har tid til at fokusere på dine planters behov for vand, så kan teknologien hjælpe dig på rette vej. Med en selvvandingspotte skal du ikke bekymre dig for, om dine planter har fået den rette mænge vand - det klarer potten helt selv.

Kvalitet og kunden i centrum

Hos Gro-inde er det vigtigt for os, at vi hver nat kan gå til ro med en vished om, at vores kunder er tilfredse. Kunder er tilfredse, hvis deres forventninger lever op til virkeligheden. Vi udplukker vores potter med kvalitet for øje, så vi er sikre på, at du får den bedst mulige oplevelse. Dine potter og grospande fra Gro-inde skal kunne holde i flere sæsoner, og det kan de, når du handler ved Gro-inde.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at sende dine næste kvalitetspotter afsted mod dig.