Frø

Er du også bidt af en gal frøentusiast, og elsker du at fylde stue, køkken og alle rum du kan komme i nærheden af, med små spirer og potter fyldt med voksende planter? Så er vi glade for, at du har fundet frem til os! Vi har nemlig alt, hvad hjertet begærer af frø og alt, hvad du skal bruge til at dyrke hjemme i din egen stue.

Uanset om du dyrker mikrogrønt eller forspirer dine frø indenfor, så har vi alt, hvad du skal bruge til dine grønne projekter. Du kan finde alle dine plantefrø hos os, så gå på udkig i vores store udvalg, som inkluderer alt fra blomsterfrø til chilifrø og tomatfrø. I menuen til venstre kan du nemt og hurtigt se alle vores kategorier, og tilgå alle typer frø som vi tilbyder

Find os på TrustPilot

De bedste frø til din dyrkning

Kvaliteten på frøene er vigtigt uanset, om du dyrker grøntsager i haven, eller mikrogrønt i vindueskarmen i køkkenet. For at al dit arbejde ikke skal være spildt, forstår vi at du gerne vil udvælge dine frø med omhu. Derfor indkøber vi også vores frø med omhu, så vi kan sælge dig frø af den allerhøjeste kvalitet.

Vi er specialister inden for dyrkning og spiring, og vi vil gerne have, at du får succes med dine spiringsprojekter! Køb dine plantefrø online hos os, og få frø af den bedste kvalitet, uanset om du er på udkig efter tomatfrø, grøntsagsfrø eller blomsterfrø.

Vi har alle de frø, du drømmer om

Uanset om du er på udkig krydderurtefrø eller blomsterfrø, så kan du finde det du leder efter i vores brede sortiment. Elsker du at eksperimentere og nørde med frø og forspiring, så er du heldigvis kommet til det rette sted! Hos Gro-inde kan du finde alt, hvad du har brug for af grøntsagsfrø og spirefrø. Vi har ligeledes et stort sortiment af tilbehør til dyrkning, såsom planteskilte – på den måde kan du nemt kende forskel på de mange frø du har sået. Det kan nemlig hurtigt blive uoverskueligt, når man gerne vil prøve så mange forskellige frø af som muligt.

Der er mange muligheder for dyrkning og forspiring indenfor, men hvis man vil have hurtige og gode resultater med sine små spirer, så kan man med fordel prøve at bruge en varmemåtte – det er en kontrolleret måde at sørge for at de nysåede frø får de mest optimale betingelser for at gro som de skal. Så kan du nemt følge frøene til de bliver til spirer og store planter.

Din indedyrkning i fokus

Hos Gro-inde er det vigtigste for os, at du får en god oplevelse, når du køber dine plantefrø online. Derfor har vi sørget for, at du hurtigt, billigt og sikkert modtager dine varer. Hvis du skulle have spørgsmål til din ordre, så sidder vores hjælpsomme medarbejdere klar ved telefonen. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så bliver du løbende orienteret om vores udvalg og tilbud.

Vi glæder os til at sende dine plantefrø afsted til dig, så du kan komme i gang med din hjemmedyrkning!