Mikrogrønt & Spirer frø

 

Forskellen på MikroGrønt og Spirer er måden det bliver dyrket på. MikroGrønt bliver dyrket i et medie eller på en måtte som f.eks Hampmåtten og Spirer dyrkes kun i vand helt uden jord, gødning og lys.

 

MikroGrønt & Spirer er sunde på vitaminer og mineraler

MikroGrønt & Spirer giver dig et tilskud af vitaminer, mineraler og en masse enzymer og så er de nemme at dyrke. Spirerne kan både spises rå og kommes i mad og drikke eller bruges til flot pynt på maden. Der findes forskellige frø til MikroGrønt & Spirer, der hver har deres unikke smag så den passer til din madlavning.

Dyrkning af Spirer

Spirerne lægges i spirerboksen og skyldes med rent vand to gange om dagen. Det er vigtigt at skylde spirerne hver dag, så der ikke danner sig bakterier i vandet og bakterien optages af frøet.
Så snart spirerne er færdig spiret, bruges de samme dag og skyldes før brug.

Dyrkning af MikroGrønt

MikroGrønt frøene lægges på din måtte eller i dit medie. Sørg for måtten er konstant våd og der er dræn i din bakke. Hvis du bruger et medie, sørg da det ikke tørre ud. MikroGrønt kan godt vokse sig større og stå lidt længere, smagen ændre sig i takt med størelsen.
For at smagen bliver kraftigere kan det sættes et vækstlys over.

De fleste frø kan bruges til MikroGrønt & Spirer, men pas på. Når du spiser MikroGrønt & Spirer er det koncentreret og derfor er bakterierne også koncentreret og har ikke udviklet sig. Det er derfor alle vores Spirer frø er testet for bakterie testet efter loven fra fødevarerstyrelsen.

Du kan dyrke sunde vitaminer og mineraler på få dage.
Nemmere bliver det ikke.