Luftpumper

Det er sjovt og spændende at have et akvarium, og det er interessant for både børn og voksne at kigge på fiskene. Man kan bruge et akvarium til at lære nye ting, og blandt andet lære børnene at tage ansvar for kæledyr, som ikke er helt så tidskrævende. Der følger dog stadig et ansvar med, når man har fisk, og derfor gælder det om at sørge for, at de har det godt i deres akvarium. Dette indebærer blandt andet, at man har det rette udstyr, som luftpumper, der sørger for at vandet har den rigtige kvalitet. Luftpumperne er ikke til akvarium. De er til hydroponiske systemer. Til luftpumpen tilkobler du en iltsten - på den måde ilter du vandet og giver rødderne de bedste vilkår, så planten får en bedre og hurtigere vækst.

Find de rette luftpumper hos os

Her kan du finde et stort udvalg af forskellige luftpumper. Vi har forskellige slags luftpumper i forskellige størrelser. Den kan også være, at du står og har brug for luftsten. Luftsten er ligeledes et essentielt udstyr, idet de sørger for at øge iltniveauet. Luftpumperne er hydroponiske systemer (DWC (Deep Water Culture)) til tanken, så vandet ikke rådner og næringen bedre bliver blandet. Til luftpumpen tilkobles en luftslange og en iltsten.

Sørg for at have det rette udstyr

Vi har forskellige slags luftpumper i vores sortiment, så vi er helt sikre på, at du kan finde den du har brug for. Leder du efter en luftpumpe, kan du med fordel tage et kig på vores Newa luftpumpe, som er ideel til mellem 5-30 liter. Tag også gerne et kig på vores udvalg af luftslanger, som bruges til din luftpumpe og ligeledes til tilkobling af luftsten.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi ved, at det kan være lidt af en jungle, hvis man ikke er ekspert indenfor luftpumper, luftsten og luftslanger. Derfor står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig på rette vej. Du kan altid kontakte os på tlf. 51 62 36 60, i vores fysisk butik eller på mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.