Hydroponiske vandingssystemer

Er du på udkig efter et hydroponisk system? På groinde.dk har vi forskellige former for vandingssystemer, som du kan bruge til dine planter. Vores produkter er inddelt i underkategorier, så du nemt kan overskue, hvor du skal starte og slutte. Dyk ned i vores udvalg af forskellige vandingssystemer og find det rette, der matcher dine behov og ønsker.

Stort udvalg af hydroponiske systemer

Blandt vores udvalg finder du vores produkter fra Wilma. Her får du en række potter, der står sammen. Du kan selv vælge, om det skal være 4, 8 eller 16 potter. Det er et supersimpelt og håndterbart vandingssystem. Det er nemlig et drypsystem, du selv kan indstille. På den måde slipper du for at skulle tænke på at vande planterne, og du bestemmer selv, hvor ofte og hvornår de skal vandes. Fyld potterne med hydrosten/lecasten og sæt drypperne op i potterne. Vandet bliver genbrugt og der bruges mindre vand, end ved vanding i en almindelig potte.

Det er langt fra det eneste, vi tilbyder. Vi har bl.a. også Okypotten, som er et DWC (Deep Water Culture)) system. Planterne bliver kun dyrket i vand, ved hjælp af en luftpumpe og luft sten, som vandet bliver iltet af. OXY-potten kan stå alene eller der kan sættes flere sammen, så det bliver til et RWC-system, hvor vandet cirkulerer fra potte til potte. Plant!t Gemini. Her får du et selvvandende drypsystem, som du kan bruge til forskellige dyrkningsmetoder. Det er kun et lille udvalg af de forskellige brands, vi fører inden for vandingssystemer. Du kan selv læse mere om de forskellige slags og blive meget klogere på dem. Uanset om du skal bruge et vandingssystem til drivhus eller et andet sted.

Gør-det-selv-vandingssystem

Hvis du godt kan lide at lave ting fra bunden, kan du også købe udstyr, så du selv kan lave et hydroponisk system. Vi tilbyder nemlig forskellige dele til et vandingssystem som dæksel, PE-slanger og PVC-slanger og fittings samt kar fra GHE og netpotter. Hvis du har hænderne godt skruet på, kan det sagtens være den bedste vej frem at lave dit helt eget vandingssystem. Så kan du da kun blive stolt af dig selv, når det står færdigt.

Vi står klar til at hjælpe

Er du blevet mere interesseret i vandingssystemer, kan du tage et kig på AutoPot, som er et selvvandingssystem. Vi har også masser af andre spændende produkter på lager. Det gælder bl.a. vores forskellige typer vandfiltrering samt vores grospande.

Hos os går vi op i, at du får den bedst mulige hjælp. Kontakt os gerne ved eventuelle spørgsmål – enten på +45 51 62 36 60 eller til [email protected].