Tilbud og Outlet

Vi har samlet alle vores gode tilbud her på siden. Det er også her du kan finde Gro-indes outlet varer med gode rabatter. Alle produkterne er i begrænsede mængder og det er ikke sikkert, vi får de her varer hjem igen, så slå til mens de er her.

 

Find os på TrustPilot

Produkter med min. 20% rabat

Alle produkter som lander på vores Tilbud og Outlet side er som standard sat ned med minimum 20%. Der er dog altid rig mulighed for at finde varer med større nedsættelser.
Gro-inde vil gøre det nemmest for vores kunder ved at samle alle vores tilbud på en side. Du kan altid have et overblik over hvilke varer er på tilbud ved at være på denne side.

Outlet varer

Nogle varer er svære at få tilbage i vores sortiment, er udgået i produktion eller bliver ikke solgt lige så hyppigt som andre af vores produkter. Derfor kan du se store rabatter på udvalgte varer. Du er derfor altid sikret den bedste pris for specielle produkter

Gro-indes kvalitetsvarer på tilbud

Kvalitet og gode tilbud er et perfekt match. Du får nogle lækre produkter til dine planter og du behøver ikke engang at tømme pengepungen. What's not to like?
Hos Gro-inde har vi nøje udvalgt de produkter som vi sælger som vi 100% kan stå inde for. Skulle der mod alt forventning være noget i vejen så tøj ikke med at kontakte os.