Netpotter

Det er dejligt at dyrke sine egne grøntsager, men der er ikke noget værre, end når man passer og plejer sine små planter, men ikke får det resultat, man havde håbet på. Det er vigtigt at have det helt rigtige udstyr, når man udfolder sine grønne fingre, og med netpotter har du et rigtig godt udgangspunkt for at få sunde og stærke planter.

Sund vækst med netpotter

Med netpotter har du det helt rigtige udgangspunkt for at kunne dyrke sunde og lækre planter. Netpotter kan bruges til hydroponiske grosystemer, og de er særdeles velegnede til at dyrke salater, urter og andre grønne planter. Netpotterne sørger for at der ikke kommer ophobning af vand i potterne, som kan føre til forrådnelse af rødderne. Med netpotter sikrer du sunde og stærke rødder hos dine planter.

Ønsker du at købe tilbehør til dine netpotter, kan du med fordel tage et kig på vores smarte Neoprenringe, som kan bruges til aeroponiske systemer. Neoprenringene kan bruges til at lukke lyset ude eller som støtte til at holde planten oppe.

Giv dine planter stærke rødder med netpotter

Når man dyrker grøntsager i potter, er det vigtigt at sørge for, at de små planter får en god start. En af de ting, man kan tjekke for sundhedstegn, er planternes rødder – hvis de ser sunde og stærke ud, er der en god chance for at få succes med den plante, man er ved at gro. For at få sunde og stærke rødder kan man med fordel bruge netpotter til at dyrke sine planter i. Netpotterne giver nemlig plads til at rødderne kan vokse sig store og stærke.

Hvis du leder efter mere tilbehør til dine planter, kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af potter. Her finder du blandt andet et bredt sortiment af fine underskåle og forskellige potter, som kan hjælpe dig til at få sunde planter.

Har du brug for potter i andre former eller størrelser, så har vi også et stort udvalg af firkantede potter med dræn i bunden, som er gode til for eksempel at ompotte stiklinger i.