Ikke på lager

OCL Controller DLC

Denne OCL Controller DLC giver dig mulighed for perfektion.

Varenummer:
OCL-CON-DLC
2.984,00 DKK

OCL Controller DLC. OCL X-serien (lamper med ballast) med ekstremt kraftig og højere PAR-output end traditionelle armaturer, beder om en smart controller. Derfor har OCL designet verdens smarteste og alligevel let at betjene lysstyring. Alle sensorer (TEMP / RH / CO2) kan kalibreres, det registrerer sensorfejl, og når en forbindelse ikke er konfigureret korrekt, vises en advarsel automatisk.

OCL DLC-1.1 Smart Lighting og CO2-Controller indeholder et indbygget ur og backup-batteri med en 30-års levetid.

DLC-1.1 simulerer naturlige vækstbetingelser med "RISE / FALL" -alternativet, så planterne gradvist kan varme op og køle ned.

"AUTO-SAVE TEMP" -indstillingen kan fornemme, når indendørstemperaturen bliver for høj, og ved automatisk at reagere ved at dæmpe de tilsluttede lamper, reduceres eller forhindres miljøbelastning og beskadigelse af afgrøder.
"SHUTDOWN-TEMP" er en ekstra sikkerhedsfunktion, der slukker al belysning i lokalet, når temperaturen ikke reduceres, efter at "Auto-save Temp" er indstillet. Årsager kan være en funktionsfejl eller klimaanlæg. Der kræves en manuel nulstilling af "SHUTDOWN TEMP" for at genstarte systemet.

I modsætning til andre mærker muliggør OCL DLC-1.1-controlleren en kombination af forskellige typer forkoblinger. Det er derfor muligt at forbinde, siger en OCL XXL 1.000 Watt armatur med en 315 watt CDM-armatur på en og samme controller.
Med opsætningen "CO2-SET ppm" styrer controlleren ikke kun lysene, men også CO2-generatorer og kølige CO2-installationer.

Når du bruger en OCL DLC1.1 controller, er der ikke behov for yderligere kontaktkort.
Med "AUX BOX", der kan bestilles separat, er det muligt at tilslutte en affugter, ekstra ventilation eller opvarmning.
"AUX BOX" er udstyret med en RJ12 UTP-forbindelse og et 16A-relæ til 3,5KW styret effekt.

Aldrig før var det så nemt at skabe det rette klima for dine planter!

 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:OCL Controller DLC
Din bedømmelse