På lager
Kun 3 tilbage

Mills Starter Pack

 Mills Starter Pack med alt hvad du skal bruge for at give dine planter de bedste vilkår

Varenummer:
ML-SP
460,00 DKK

Med denne Mills Starter Pack, får du hvad du skal bruge for at give dine planter de bedste vilkår og presse planten til sit fulde. Mills Gødning er nem at bruge og er en simple serie der er lige til at gå i gang med. 
Mills Gødning er en blanding af organiske og syntetiske stoffer, derfor er Mills Gødning velegnet til hydroponiske, hydroponic og andre systemer såvel som det er egnet til Coco, jord og andre medier.


Sættet består af:

  • Basis A+B gødning 500ml af hver: giver dine planter de næringsstoffer planten har brug for, for at nå sin fulde vækst.
  • C4 - 250 ml: fremmer produktionen af olie og sukker i planten, så planten får en hurtigere og større vækst af frugt og blomster.
  • PK - 250 ml: specielt designet til at fungere som en hærder, modner og skubber din produktion af frugt og blomster til max grænsen.
  • Start - 250 ml: specielt designet til at give den bedste start til dine planter. Gør planterne mere energisk og gør så plantens vækstpotentiale bliver fuldt udnyttet.
  • Vitalize 30 ml: formuleret til at gøre dine planter sundere, flottere, og mere modstandsdygtige over for stressefaktorer.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mills Starter Pack
Din bedømmelse