PH-måler

Hvis du har brug for at kunne måle og overvåge pH-værdien i din jord eller potteblandinger, så er en pH-måler det helt optimale redskab. Med en elektrisk pH-måler kan du sørge for at have det overblik over din dyrkning som du har brug for. Så er du sikret et godt høstudbytte, og at dine anstrengelser bærer frugt.

Kontrollér forholdene for dine planter

Med en smart pH-måler kan du måle pH-værdien i din jord og være sikker på, at den har de helt rigtige værdier, så du får det rigtige resultat. Med det rette udstyr kan du holde et vågent øje med din jords alkalinitet og fugtighed. pH-målerne kan bruges i mange forskellige medier. Blandt andet kan du bruge en digital pH-måler til almindelig jord, rockwool, kokosjord og potteblandinger.

Har du brug for at kunne måle nøjagtig af, hvor meget gødning dine planter skal have, kan du tage et kig på vores store udvalg af doseringsudstyr. Her kan du finde både pipetter, målebægre og elektronisk udstyr til at dosere de rigtige forhold.

Find den rigtige PH-måler til dit behov

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i hvilken pH-måler, der er den helt rigtige til dit behov. På vores hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af elektroniske pH-målere og testkits, som kan gøre dit liv nemmere. Her finder du for eksempel de smarte pH-målere fra Bluelab, som tager meget nøjagtige målinger med et kombineret Multimedia pH-meter og Bluelab Leap pH-sonde – så får du hurtige og præcise målinger.

Tag også gerne et kig på vores andre jordmålere og termometre. Vi har et stort udvalg, og her finder du også forskellige testkits.

Ydermere har vi et bredt udvalg af pH-målere til væsker. Med disse målere kan du sørge for at dit vand har de helt rigtige forhold, både inden og efter gødningen. Målerne er nemme at bruge og vandtætte. Desuden er det muligt at udskifte måleelektroder, så udstyret holder længere.

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål til nogle af vores produkter, er vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.