Plantelys

Det er både sjovt og sundt at dyrke sine egne grøntsager og spirer. Hvad enten du har et lille eller stort drivhus, eller du bare bruger dine grønne fingre inde i dit hus, så har vi udstyret som kan hjælpe dig godt på vej mod at dyrke dine egne grøntsager! For at små spirer kan trives, har de brug for plantelys. Med vores plantelys skaber du de optimale forhold for din dyrkning.

Gro sunde grøntsager med LED plantelys

Det er spændende at følge med lige meget om du gror tomater, spinat eller ærteskud til din salat. Find alt det du har brug for, blandt andet LED plantelys til din dyrkning. Vi har alt i vækstbelysning, pærer og ledninger, så tag et kig på vores hjemmeside, og finde det du har brug for. Du kan blandt andet finde vores spiringslys. Det er til at dyrke urter, salater og andre vegative planter, samt det kan holde blomsterne flotte om vinteren, eller hvor der ikke er sollys.

Et godt udgangspunkt for at blive selvforsynende

Du har helt styr på, hvilke frø du gerne vil så, men har du også styr på, hvilke slags plantelys der skal til, for at få dine spirer til at vokse bedst muligt? Hos os kan du finde alt til LED plantelys, og ydermere forhandler vi for eksempel smarte LED lys til vækst såsom grøntsag- og blomster lys samt hortibest led- og grolys.

Find udstyret du skal bruge hos os

Du kan finde alt det, du har brug for til dine planter og spirer hos os. Vi ved hvor mange ting der er at gøre, når man dyrker grøntsager, og nogle gange skal man arbejde på forskellige tider af døgnet. Med grønt lys som LUMII Green LED arbejdslampe, kan det bruges til at kigge på planterne, når de sover. kan du arbejde alt det du vil i drivhuset, uden at forstyrre planternes rytme. Planter er følsomme over for lys, så derfor er dette grønne lys helt uundværligt, hvis du skal arbejde, når det er mørkt.