Klima og Kontrol

Få styr på temperatur og fugtighed, så du uden problemer kan dyrke det du har lyst til indenfor, hele året. Med forskelligt udstyr kan du sikre dig de helt optimale vækstbetingelser for dine spirer og grønne planter, så du er sikker på at få det største udbytte. Planter kan være sarte og svære at have med at gøre – de er påvirkelige over for mange forskellige faktorer, blandt andet luftfugtighed, temperatur og lys.

Gro-inde har et stort udvalg af udstyr som gør dig i stand til at være i kontrol over disse faktorer, så du med klimastyring skaber de bedste betingelser når du forspirer og gror planter. Gå på opdagelse i vores store sortiment i menuen til venstre, og find præcis det du har brug for.

 

Find os på TrustPilot

Få fuld kontrol over din dyrkning i hjemmet

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i alt det udstyr der er tilgængeligt, når man gerne vil dyrke indenfor hele året. For at gøre det nemt for dig, så har vi samlet vores brede udvalg af udstyr, så du bedre kan få kontrol over temperatur og klima. Kig i menuen til venstre, og find blandt andet et stort udvalg af klimastyring og befugtere, som kan gøre en forskel for din dyrkning. Her finder du blandt andre ting den smarte HR 50 Befugter, som er nem at sætte op og betjene.

En anden komponent i en succesfuld dyrkningshistorie, er selvfølgelig lys! Lys er selvsagt en helt essentiel del af planters føde, og derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det plantelys og grolys, som du har brug for, for at kunne dyrke sunde og stærke planter. I vores udvalg af lys, reflektors og el, kan du finde mange forskellige erstatninger for sollys, som hjælper dine planter til at vokse optimalt. Her kan du blandt andet finde den funktionelle SunBlaster, som fås i flere forskellige størrelser. En SunBlaster er en perfekt tilføjelse til din hjemmedyrkning, og du kan nemt og hurtigt installere lyset så dine planter får gavn af det.

I samme kategori finder du også varmemåtter til at sikre dine spirer en god start og fugtighedsmålere som kan hjælpe dig til at få fuld kontrol over temperatur og fugtighed i dine vækstomgivelser samt meget andet udstyr, som er uundværligt, når man er seriøs med sin hobby som hjemmedyrker hele året.

Gro-inde hjælper dig til at få det bedste ud af din dyrkning indenfor

Hos Gro-inde tager vi dit nørderi seriøst, og vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde præcis det udstyr du har brug for, for at dine grønne drømme kan gå i opfyldelse.

Er du på udkig efter en god og effektiv løsning til at få et kontrolleret rum, hvor du kan dyrke derhjemme, så er et HOMEbox Modular gro telt en optimal mulighed. Her får du et telt der kan tilpasses rummet det skal være i, og som sørger for at du kan dyrke alt hvad hjertet begærer. Du kan til hver en tid udvide systemet, så du får mere plads. Find dit nye HOMEbox og meget andet fantastisk udstyr i menuen til venstre, og kom i gang med at dyrke derhjemme i dag!

Alle vores produkter er af allerhøjeste kvalitet, og vores erfarne medarbejdere har stor ekspertise inden for deres område, og de står altid klar til at hjælpe dig med dit dyrkningsprojekt.