Jiffy

Her på siden kan du se vores udvalg af tørvebriketter fra Jiffy. Jiffy-tørvebriketter har flere fordele, når du skal så diverse planter. Herunder kan du læse meget mere om de tre forskellige størrelser (33, 41 og 44) og finde frem til, hvilken der er den helt rette for dig. Hvilken størrelse, der skal bruges, er en smagssag til frø. Hvis det er stiklinger, anbefaler vi 41 eller 44.

Jiffy-tørvebriketter i forskellige størrelser

Vores tørvebriketter fra Jiffy fungerer således, at man først lægger briketten i vand. Herefter udvider den sig til en lille slags potte. Og så kan man så frø deri. Det er en rigtig smart måde, da det at prikle er at så. Man sår sin frø i jiffy’en. Når frøet er sået, stilles de et varmt sted og i et minidrivhus, hvor rødderne kommer let ud af jiffy´en og jiffy´en plantes med over, når planten plantes videre. På den måde er det nemmere ikke at skade sine spire ved omplantning. Nettet på jiffy´en er lavet af plante ekstrakt. Det gør det mere simpelt, samtidig med at man heller ikke skader rødderne. Det betyder også, at man kan plante masser af planter deri.

Du kan få vores Jiffy-potter i tre forskellige størrelser: 33, 41 og 44 mm. Og du køber dem per styk. Men vælger du at købe 2.000 stk. tørvebriketter i 33 mm eller 1.000 stk. i enten 41 eller 44 mm, får du en rabat på dem.

Vi står altid klar til at hjælpe

Hos groinde.dk har vi masser af produkter til blandt andet plantning af diverse. Tag for eksempel et kig på vores organiske hampmåtte. Du kan også se nærmere på vores hydro- og lecasten, som du kan benytte både til at dræne planter og som en form for dekorativ jorddækning. Vi har også et udvalg af perlite, som du blandt andet kan bruge til iltning af rødder og isolering af stenovne.

For os ved groinde.dk er det vigtigt, at du altid får valgt det eller de rette produkter til netop dit projekt. Derfor står vi også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for noget vejledning eller har nogen konkrete spørgsmål. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. +45 51 62 36 60 eller ved at skrive til vores mail på [email protected] Vi bestræber os på at svare på mails inden for 24 timer. Endelig er du også altid velkommen til at besøge vores butik i Ringsted fra mandag til fredag mellem kl. 10 og 17 eller lørdag mellem kl. 10 og 14.