Doseringsudstyr

Her på siden finder du alt i doseringsudstyr til pasning af dine planter. Vores doseringsudstyr byder blandt andet på målebægre og plastiksprøjter til præcis afmåling af gødning til dine planter. Det er forskelligt fra plante til plante, hvor følsomme de er, men hvis du er en planteentusiast ligesom os, ved du sikkert, at gødningsmængden kan være altafgørende for den sunde plantes liv.

Gå på udkig i vores sortiment nedenfor og find lige det doseringsudstyr, du mangler. Hvis du er vild med præcisionsarbejde, anbefaler vi dig også at tjekke vores sortiment af måling til jord og andre medier ud. Og hvis du har en drøm om at pryde haven, terrassen eller altanen med ekstra lille pift, vil du garanteret også være helt vild med vores beplantnings-produkter.

Præcis gødning af dine planter i stor og lille skala

Vores udvalg af doseringsudstyr strækker sig vidt og bredt over en lang række af kvalitetsprodukter. Er du for eksempel på jagt efter et stort automatiseret gødningssystem? Det finder du i vores sortiment af elektrisk doseringsudstyr. Eller leder du efter praktiske småting såsom tragter og sprayflasker? Så tag et kig i vores diverse-kategori.

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Det gælder i mange sammenhænge, og især i planteregi. Det behøver ikke at være hverken dyrt eller teknisk udfordrende at skabe en smuk have, altankasse eller en frodig vindueskarm. Men det kræver øvelse, god teknik og af og til præcision. Er du interesseret i at lære mere om gødning eller andre plantetips? Så tag et kig på vores blog. Her finder du masser af inspiration og gode råd, som kan hjælpe dig godt på vej.

Har du nogle spørgsmål?

I så fald er du mere end velkommen til at stille dem til os. Du kan kontakte os enten telefonisk, over mail eller på vores Facebook-side. Du finder alle vores kontaktoplysninger på informationssiden for vores kundeservice. Her kan du også se åbningstiderne for vores fysiske butik i Ringsted, hvor du kan opleve produkterne og få en-til-en-vejledning af vores dygtige medarbejdere.