Hydro- og lecasten

Hvis du mangler noget til at dræne planter med, eller du godt kunne tænke dig dekorativ jorddækning, er du landet det rette sted. For det er lige netop, hvad du kan bruge hydro- og lecasten til. På groinde.dk finder du et udvalg af forskellige hydro- og lecasten, som du kan benytte til flere formål. Herunder kan du se vores udvalg og læse mere om de forskellige muligheder. Hydrosten/lecasten bruges i den hydroponiske dyrkningskultur.

Lecasten, der er både praktiske og dekorative

Vores lecasten er med til at sørge for, at dine planter holder sig sunde. De er nemlig medvirkende til, at planterødder optager præcis den mængde næring, som de har brug for. Men vores lecasten er langt fra kun praktiske. De kan nemlig også være dekorative, hvis du fx lægger dem i altankasser, bede eller krukker. Her vil de pynte flot, samtidig med at de gør noget godt for dine planter.

Hvor meget har du brug for?

Vores udvalg byder på lecasten i forskellige mængder. Du kan bl.a. vælge fem liter lecasten. Her har vi flere muligheder. Du kan nemlig købe VitaLink Clay Pebbles, som passer til hele hydrokulturen. Du kan derudover også finde Hornum-lecakugler, som er et 100 % naturprodukt.

Har du brug for mere end det, kan du fra VitaLink Clay Pebbles også få 10 liter. Endelig tilbyder vi også hele 45 liter lecasten fra samme brand. De er til dig, der har brug for masser af lecasten, eller som måske får brug for dem hen ad vejen. Alle hydrosten er 100% naturprodukt.

Udforsk vores planteunivers

Vi har masser af erfaring, når det kommer til dyrkning af planter. Derfor finder du også et bredt udvalg inden for denne verden. Se fx vores rockwoolprodukter såvel som vores produkter fra Root Riot. Har du brug for spiringsjord, kan du også finde det hos os. Det er blot nogle af vores mange produkter, vi tilbyder på groinde.dk.

Hvis der er andet til dyrkning af planter, som du står og mangler, kan du tjekke udvalget ud på vores hjemmeside. Men du er også mere end velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Ring til tlf. +45 51 62 36 60 eller skriv en mail til [email protected].