Hamp

Hamp er en urt, man kan bruge til mange gode formål. Bl.a. kan man bruge den som måtte til frø. Og det er lige nøjagtigt, hvad du kan finde her på siden. Vi tilbyder nemlig en hampemåtte, som kommer med masser af fordele. Herunder kan du læse mere om hampemåtten og finde ud af, om sådan en er det helt rette valg for dig.

Hvorfor og hvordan bruger man en hampemåtte?

Med en hampemåtte kan du sørge for, at dine frø vokser helt optimalt. Dette hampetæppe holder nemlig på vandet, så frøene hele tiden er fugtige og kan suge den rette mængde vand. Med andre ord sørger en hampemåtte for, at dine frø får de optimale forhold, så du øger chancen for, at de gror, som de skal, og du bliver tilfreds med resultatet.

Du kan selv være med til at sørge for, at hampetæppet holder sig fugtigt. Det kan du gøre ved at bruge en bakke med drænhuller i bunden. Men faktisk behøver hampetæppet ikke en masse vand, så du behøver ikke at frygte, at der er et stort arbejde i at have en hampemåtte til såning af frø.

Den danskproducerede hampemåtte er resistent over for svampe, ligesom den også sørger for, at der ikke kommer ukrudt. Endelig kan du klippe hampemåtten til, så den passer ind i størrelsen. Så hvorfor skulle du ikke vælge en hampemåtte?

Skab de bedste betingelser for dine planter

Hos Groinde.dk har vi også masser af andre varer, som er med til at sikre de bedste betingelser for groning af alle mulige slags planter. Det gælder bl.a. vores hydro- og lecasten. Du finder også tørvebriketter og perlite i vores udvalg af tilbehør til planter. Så det er bare med at dykke ned i udvalget, hvis du ligesom os går op i, at dine planter altid skal have det godt.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg, eller der er andet, du har brug for hjælp til, så kan du kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre på såvel e-mail som telefon og via Facebook. Vi ser frem til at høre fra dig.