Aeroponiske drivhuse til forspiring

Synes du nogle gange, at det går lidt for langsomt, når du laver stiklinger af dine planter? Så skulle du overveje at investere i et aeroponisk drivhus. Mini-drivhuset sørger for, at rødderne konstant får ilt, vand og næringsstoffer, så de hurtigt kan vokse sig klar til omplantning.

Her hos Groinde.dk er vi eksperter i planter og forspiring, og vi er vilde med den smarte og innovative drivhus-metode. Stiklingen slår rødder og bliver klar til omplantning helt uden jord, og de aeroponiske drivhuse er kompatible med næsten alle vækstmidler. Kan bruges til næsten alle planter, der tages stiklinger af.

Fra stikling til plante på under to uger

Når man laver en stikling på den traditionelle vis, altså i et glas vand, tager det tid før aflæggeren har slået rødder. Med de smarte aeroponiske drivhuse tager det kun 10-12 dage, før du kan sætte din nye plante i en potte.

Metoden er enkel og ligetil. Skær en stiklingen af en sund moderplante for at videreføre plantens gode egenskaber og sæt den i et af drivhusets huller stiklingen sættes i netpotten og neproringen sættes over for at afskærme for lyset. Vi har flere forskellige modeller, som rummer varierende antal af stiklinger. Vælg den model, der passer bedst til dit behov. Drivhuset skaber de optimale forhold for planten, og den slår hurtigt rødder, som kan vokse sig stærke i det sunde miljø. Alt hører med til det aeroponiske drivhus, så det er lige til at gå i gang med, når det kommer ind ad døren.

Vi har alt til dig, der elsker planter

Har du en stor passion for alt, der har med planter at gøre? For det har vi. Hos Groinde.dk elsker vi planter, og vi har samlet et stort udvalg af alt fra helt plantenørdede drivhuse med varme til et stort udvalg af potter. Gå op opdagelse i vores udvalg og lad dig inspirere. Og hvem ved? Måske finder du lige det, du mangler i vores diverse-kategori eller blandt vores udvalg af løsdele

Kontakt

Har du nogle spørgsmål? Vi besvarer både stort og småt, og vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Du finder alle vores kontaktoplysninger i vores kundeservice-information, hvor du også kan læse vores åbningstider. Vi kan kontaktes telefonisk, over mail eller på vores Facebook-side.