Forspiring

Forspiring inden for i de første måneder af året, er en vigtig del af dyrkningssæsonen. Ikke nok med, at du kan dyrke inden for hele året rundt, og nyde godt af sunde mikrospirer og grønne urter plukket direkte fra din vindueskarm i køkkenet, så kan du også sørge for de bedste betingelser for de spirer som senere skal sættes ud i drivhuset.

Dyrk blomster og lækre krydderurter året rundt, direkte i din egen stue. Der findes ikke noget mere tilfredsstillende end at dyrke sine egne grøntsager og krydderurter – og det er endnu bedre når man ikke behøver at være bremset af sæsonerne udenfor. Dyrk det du har lyst til, for eksempel inde i dit køkken, og opdag hvor sunde og lækre planter du kan få ved at give dem de bedste betingelser.

 

Find os på TrustPilot

Få robuste planter med forspiring

Vil du sørge for at give dine frø og spirer de allerbedste betingelser, så kan du med fordel bruge et minidrivhus til at forspire. Vores minidrivhuse fås i mange forskellige varianter. Vi har selvfølgelig de mere traditionelle, som fyldes med jord og kan sås i. Udover disse, har vi også de smarte X-stream drivhuse, som kan bruges med Grodan klodser. Så kan du dyrke i minidrivhus uden brug af jord. Det sviner mindre, og du har stor kontrol over væksten af dine spirer. X-stream drivhusene kan fås med og uden varme i bunden og termostat til styring af temperaturen – det er en ekstra nem måde at opnå de allerbedste betingelser for dine planter.

Giv dine planter de bedste betingelser med det rette lys og medie

Vil du skabe ekstra gode betingelser for din forspiring, så kan du med fordel drage nytte af de gode resultater, man får ved at bruge spiringslys. Med spiringslys har du den perfekte erstatning for sollys, og du kan derfor dyrke alt, hvad dit hjerte begærer, indenfor i din egen stue. Gå på udkig i vores store udvalg af forspiringslys, og find blandt andet LED vækstbelysning til, når pladsen er trang, eller den smarte SunBlaster som sørger for at dine spirer får præcis det lys de har brug for, samtidig med, at den er energibesparende. Desuden kan du finde smarte varmemåtter, som er helt ideelle til forspiring, og sørger for at væksten går endnu hurtigere.

Sørg for hurtig vækst og forspiring ved at forspire i forskellige medier, som er specielt velegnede til formålet. Vi har et stort udvalg af forskellige medier – i vores brede sortiment kan du blandt andet finde Grodan klodser, Jiffy tørvebriketter og Root Riot terninger – så kan det ikke være nemmere. Du kan også finde det populære Vermiculite, som er formidabel at blande i jorden for at give ekstra luft og bedre betingelser for rodvæksten.

Vi rådgiver dig om forspiring

I menuen til venstre kan du gå på opdagelse i vores kategorier om forspiring. Vi har lavet en udførlig produktbeskrivelse for hver af vores forspiringsprodukter, så du kan blive meget klogere på, hvad vores forspiringsprodukter kan. Hvis du skulle have spørgsmål om vores produkter eller anvendelse af dem, så er du meget velkommen til at kontakte os.