Ikke på lager

Controller ACS system

Med denne kontroller kan du sætte flere Aquafarm eller Waterfarm sammen.

Varenummer:
GHE-ACS
975,00DKK

ACS Controller er den central del, der forbinder flere enheder (potter) sammen, og sikrer dig en større selvstændighed i din farm. ACS Controller tilbyder en større vifte af væsentlige egenskaber: Den sørger for nærende opløsning i hele systemet på mindre end en 1/2 time, og gør det muligt hurtigt at homogenisere opløsningen. Den hjælper med at stabilisere pH og EF-niveauer i alle potter på én gang, og garanterer rødderne en konstant og et optimeret miljø. Det er meget praktisk: en lille luftkompressor er nok til at flytte strømningen i hele systemet (i potter og mellem dem).

Du kan tilpasse WATERPACK «ACS» til alle systemer, GHE såvel som andre producenter, eller til dem, du bygge selv, uanset hvor mange potter du har. Slanger og tilslutninger er tilgængelige, hvis du ønsker at udvide dine installationer.

ACS CONTROLLER er lavet af 2 dele: den nederste beholder «A» (cirkulation og kontrolområdet), og den højere tank «B» (forsyningsområde). Den aktive cirkulation i tank «A» muliggør direkte EF og pH ledelse. Dens flap-top giver øjeblikkelig adgang til vandforsyningen i tanken «B».

 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Controller ACS system
Din bedømmelse