På lager

Aquafarm

Dyrk dine planter i hjemmet hydroponisk. I dette selvvandende hydroponiske system. 

Varenummer:
GHE-AF-1
Tilbudspris 556,00DKK Regulær pris 695,00DKK

Med denne simple enestående hydroponiske metode, er det muligt for dig at dyrke dine planter i hjemmet hydroponisk. AquaFarm (waterfarm) er den første hydroponiske "hjemme enhed", der er skabt for mere end 25 år siden af Lawrence Brooke, i Californien. Siden 1975 har tusindvis af disse bemærkelsesværdige enheder blevet solgt i hele verden, og de har bragt tilfredshed til deres ejere og med tusindvis af smukke, sunde planter. Teknisk set er det kun størrelse og pris der adskiller AquaFarm fra WaterFarm.

 

Der dyrkes planter, i et kammer fyldt med leka (hydro) kugler. Vokse kammeret er over en beholder fyldt med næringsstof-beriget vand. En luftpumpe driver nærings-opløsning op gennem "pumpestationer kolonne", til dryp-ringen, hvor det derefter drypper ned gennem leka (hydro) kuglerne. Nærings-opløsningen bliver iltet og rødderne bades konstant i vand, og stimulerer planten til at vokse

 

Der kan dyrkes fra 1 til 4 planter i Waterfarm, afhængig af størrelsen af planter. Alt følger med, så du kan plante din plante i systemet i dag.

OBS. Da Waterfarm bliver lavet af genbrugsplast, kan farven variere.

  • Der kan plantes flere planter i en Aquafarm.
  • L = 45,5 cm – B = 45,5 cm – H = 43 cm
  • Vand og nærings beholdning = 35 liter

Hydro/leca sten kan tilkøbes, de følger ikke med. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aquafarm
Din bedømmelse