Andet

Når man dyrker sine egne grøntsager, krydderurter og blomster er det helt essentielt at have det rigtige udstyr. Nu til dags er det en fantastisk ting, at man kan dyrke indenfor i sin egen stue, året rundt – og få lækre grøntsager og urter! Det er både sjovt at følge hele processen fra frø til færdiggroet grøntsag, men det er også en rigtig smart måde at få de rigtige vitaminer og sundt grønt for eksempel hele vinteren.

Der er masser af muligheder for at dyrke sunde planter i vindueskarmen – eller måske endda tage en del af spisebordet i brug – og vi har udstyret til, at du kan udleve dine grønne fingre indendørs – året rundt. I menuen til venstre kan du få et overblik over alt det smarte udstyr, som kan gøre dit liv nemmere.

Find os på TrustPilot

Find de rigtige medier at så i

Med en hobby inden for dyrkning af grøntsager indenfor, vil man gerne være sikker på, at den tid man lægger i arbejdet, er godt givet ud. Der er ikke noget værre end sirligt at have udvalgt en masse spændende frø, og så se dem visne fordi man for eksempel ikke har givet dem ordentlige betingelser fra starten af. I vores sortiment af jord og andre medier kan du finde det, du skal bruge for at få dine frø godt fra start. Opdag for eksempel vores store sortiment af forskellig slags jord, tørvebriketter til at gro i, kokos og medier til at blande i jord for at få et bedre udbytte.

Med disse smarte alternativer til jorden udenfor, kan du nemt og sikkert så dine frø indenfor i for eksempel Rockwool briketter som Grodan klodser, som holder på vandet og sørger for at give planterne en god vækst fordi der er plads til at rødderne kan gro. Når du forspirer på denne måde, kan du nemt og hurtigt omplante dine spirer til et hydroponisk system og få et stort udbytte af din dyrkning indenfor.

Specielt i april, juni og juli er udstyr til haven, såsom plantestøtte, haveredskaber, surhedsjord, rosenjord, yderst populært. Dyk ned og se et hav af forskellige plantestøtter hos os.

Dyrk nemt indenfor

Vi har mange smarte løsninger, og du kan for eksempel prøve kræfter med den fantastiske Blomster Lomme, som kan hænges på væggen og nemt dyrke både grøntsager og blomster i. Blomster Lommen finder du i vores udvalg af beplantning, hvor du også finder potteskjulere og growbags.

Leder du efter ting til haven udenfor, så er vi selvfølgelig også behjælpelige med det. Vi har et stort udvalg af for eksempel vandingssystemer, som du kan bruge til at sørge for, at dine planter får præcis den mængde vand, de skal have – uanset om du er hjemme eller ej. I vores store udvalg af grøntsagsfrø finder du alt fra chili- til blomster- og tomatfrø – så er der ingen undskyldning for at få en dejlig køkkenhave til sommer. Er du på udkig efter smarte krukker til haven, så kan du med fordel tage et kig på vores anvendelige fiberkrukker. Ydermere, har vi et stort udvalg af jordforbedring og gødning, som kan sikre dig de allerbedste resultater.

Find det du har brug for hos os

Vi gør det nemt for dig at dyrke det du har lyst til indenfor i dit hjem – så længe du har fået overtalt din ægtefælle til at fylde huset med spirer, så kan du finde alt, hvad du har brug for hos os! Uanset om du er en garvet dyrker af grøntsager og krydderurter indenfor, så har vi det bedste udvalg så du kan have et kontrolleret set-up af planter og vandingssystemer ved hånden.